Afleverinformatie

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 15.00 uur met een afleveradres binnen Nederland of België, dan ontvang je je bestelling binnen 1-3 werkdagen.

* PostNL bezorgt niet op zondag.

Wat als de levertijd niet wordt gehaald?

In 95% van de gevallen gaat alles goed en levert PostNL de pakketten binnen de beloofde levertijd. Dit betekent daarmee ook dat in 5% van de gevallen het pakket niet binnen de beloofde levertijd wordt bezorgd.

Is je pakket niet binnen de beloofde levertijd bezorgd?

Geduld wordt beloond! In de meeste gevallen is je pakket vertraagd op het distributiecentrum van PostNL. PostNL hanteert als richtlijn dat zij vertraagde pakketten binnen 5 werkdagen na de beloofde leverdatum alsnog proberen te bezorgen. Mocht je je pakket niet ontvangen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om 5 werkdagen te wachten.

Mocht je er toch niet helemaal gerust op zijn dat je pakket nog geleverd gaat worden of is de termijn van 5 werkdagen al verstreken? Dan kun je altijd contact met Studio Baas opnemen. Samen met PostNL zullen wij er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

In alle gevallen zal de bestelling worden verzonden via pakketpost. Hiervoor dient iemand aanwezig te zijn op het afleveradres, om het pakket in ontvangst te nemen. Ben je (onverhoopt) niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje in je brievenbus achter met de vervolg actie. De bezorger heeft namelijk drie opties: het pakket bij je buren afleveren, het pakket op het postkantoor afleveren waar je het kunt afhalen of op een later tijdstip nog eens langskomen.

Kan ik mijn bestelling ook volgen via Track&Trace?

Uiteraard! Alle verzendingen binnen Nederland worden voorzien van een PostNL Track&Trace code. Je ontvangt je persoonlijke code per e-mail nadat wij je bestelling hebben verwerkt. PostNL heeft tijd nodig om de Track&Trace code te activeren. Dezelfde avond of uiterlijk de volgende ochtend kun je op de site van PostNL zien waar je pakket zich bevindt en wanneer de bezorger verwacht het bij je af te leveren.

Mocht je Track&Trace code aangeven dat het pakketje al afgeleverd is, maar je hebt nog niks ontvangen? Wees dan niet ongerust. In de meeste gevallen wordt het pakket op een later moment alsnog geleverd. Mocht je twijfels hebben over de aflevering, neem dan contact op met PostNL. Zij kunnen u informeren over de actuele status.

Retourneren:

Blijkt het product na het uitpakken toch niet helemaal aan je verwachtingen te voldoen, dan mag je acht (8) dagen na ontvangst, het product retour zenden. Advies is om het pakket voor zover mogelijk in de originele verpakking terug te zenden, plak het pakket goed dicht. Een pakket wat geretourneerd wordt aan Studio Baas, dient aan de volgende eigenschappen van verzending te voldoen;
a. NL-NL (PostNL), BE-NL (geen voorkeur)
b. Aangetekend met handtekening voor ontvangst
c. Track & trace
d. verzekerd tot en met de waarde-inhoud van je bestelling in euro’s (€), of meer, maar in elk geval dekkend.
Kosten zijn voor eigen rekening. Zodra het product in nieuw staat ontvangen wordt bij studio Baas, zal het aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug gestort worden op je rekening.

Retouradres:
Studio Baas
t.a.v. Bertine Baas
Groenestraat 52
3861 CN Nijkerk

Heeft u nog vragen?

Stuur mij dan gerust een e-mail, of neem contact op via de contactpagina op deze website. Ik streef ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

Landen waarnaar verzonden wordt:

Nederland en België
 

Betalingsmethoden

  • Mollie (iDEAL)
  • Bancontact