Kindertafel

De kindertafel van Studio Baas heeft ze zelf ontworpen en gemaakt. De Baasis, -zoals wij onze meubelserie noemen- is voor ieder gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische kindermeubels die tegen een stootje kunnen.

 

Onze houten kindertafel is gemaakt van FSC gekeurd hout uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum: een natuurlijk product wat bekend staat om haar duurzaamheid. Zo creëren we duurzame kindertafels met een natuurlijke uitstraling. 


De kindertafel van Studio Baas heeft een bladhoogte van 54cm, precies passend bij onze kleuterstoelen. Wanneer jouw kleine Baas een lengte heeft tot en met 140 cm heeft deze kindertafel de ideale hoogte. Deze kindertafel is geschikt voor kleuters uit groep 1, groep 2 en begin groep 3. 


KORTING!
Koop nu jouw Kindertafel
 met stoel,
verkrijgbaar in de kleuren Groen of Roze
voor slechts €219,-

Tafel | Baasis Roze of Groen | GRATIS verzending

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze speeltafel voor jullie jonge eindBaas!

 

De Baasis tafel heeft een bladhoogte van 54cm, is 60cm breed en 42cm diep. De tafel is gemaakt van de beste kwaliteit  Berkenmultiplex en het blad is ingelegd met Linoleum. Kan de door jou beoogde kleine baas al aan deze tafel zitten?

De Baasis heeft een bladhoogte van 54cm, is 60cm breed en 42cm diep. De tafel is gemaakt van de beste kwaliteit Berkenmultiplex en het blad is ingelegd met Linoleum. Kan de door jou beoogde kleine baas al aan deze tafel zitten?

€ 109,00

  • 7 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Uniek ontwerp met

natuurlijke uitstraling

Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit

Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen

Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakkingMirjam Hart schreef een goed verhaal over, en fotografeerde onze kindermeubels

Ons kindermeubilair is ook te bekijken in de winkel van Saartje Prum - Vol van kinderkamers


De kinderkamerstylist, een verzamel-plaats van toffe webshopsKvK-nummer: 72349093 
|  BTW-nummer: NL001294502B31