Kleuterstoelen

De kleuterstoelen van Studio Baas ontwerpt en maakt ze zelf. De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische kleuterstoelen die tegen een stootje kunnen.

 

Onze houten kindermeubels zijn gemaakt van FSC gekeurd hout uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum: een natuurlijk product wat bekend staat om haar duurzaamheid. Zo creëren we duurzame kleuterstoelen met een natuurlijke uitstraling. 


De kleine bazen zijn zich er misschien nog niet zo van bewust, maar we willen wel dat ze goed én gezond zitten op de juiste kleuterstoel, toch?! De zitting van de kinderstoel loopt daarom licht naar beneden af én ook de rugleuning is in hoeken verdeeld, waardoor onze kleuterstoelen ergonomisch comfort bieden! 

De kleuterstoelen van Studio Baas hebben een stoelzittingshoogte van 32 cm en zijn daardoor geschikt voor kinderen tussen de 108 en 131 cm. Ofwel kleuters uit groep 1, groep 2 en begin groep 3. 


Kindertafel en stoel

De Kindertafel en stoel zijn in maat op elkaar aangepast en daarom geschikt om als een set te gebruiken. De kindertafel en stoel worden beiden vervaardigd uit Berkenmultiplex en gedeeltelijk bekleed met Linoleum. De kindertafel met stoel van Studio Baas past vrijwel in elk huis en mengt zich met haar zachte tinten en natuurlijke uitstraling gemakkelijk in het interieur.

Met deze kindertafel en stoel kun je een eigen speelplekje voor jouw kleine baas creëren. Een plekje met zijn eigen kindertafel en eigen kleuterstoel om lekker te kunnen spelen. 

De kindertafel en stoel zijn beide te verkrijgen in de kleur poederroze en olijfgroen. Mooi kleur bij kleur of net even wat anders door de kleuren te mixen.  Creëer zo een combinatie van de kindertafel met stoel geheel naar eigen smaak. 


Kinderstoelen bekleed met linoleum

De kinderstoelen voor de kleine bazen worden bekleed met linoleum. Linoleum is een natuurlijk materiaal wat bekend staat om haar duurzaamheid.

 

Het is gemaakt uit natuurlijke hernieuwbare grondstoffen als lijnolie, kurkmeel, houtmeel, hars en andere ecologisch verantwoorde pigmenten die zijn verwerkt op een laag van jute. Linoleum is dan ook biologisch afbreekbaar en dus een verantwoorde keuze voor onze kindermeubels!

 


"Studio Baas probeert rekening te houden

met de natuur, gewoon omdat ze daarvan houdt."

Daarbij heeft linoleum een natuurlijke warme, matte uitstraling en heeft een speciale beschermlaag die antistatisch is. Dit zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken op het oppervlak achterblijven en dat stof geen kans krijgt zich eraan te hechten.

 

Studio Baas heeft het linoleum zelfs getest met venijnige zwarte bessensap. We lieten  dit enkele dagen intrekken, haalden er even een doekje over en er was niets meer te zien!

 

Kortom: de kleine bazen kunnen knoeien

wat ze willen. 


Houten kleuterstoel

Onze kindermeubels zijn gemaakt van berkenmultiplex. Een plaatmateriaal dat is opgebouwd uit verschillende lagen berkenhout. Deze platen worden gemaakt van FSC gekeurd hout uit verantwoorde bosbouw.

 

Verantwoorde bosbouw betekent dat ''het leefgebied van planten en dieren wordt beschermd en dat er met respect omgegaan wordt met de lokale bevolking en de bosarbeiders. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor bijvoorbeeld sojaplantages of mijnbouw''.


Mirjam Hart schreef een goed verhaal over, en fotografeerde onze kindermeubels

Ons kindermeubilair is ook te bekijken in de winkel van Saartje Prum - Vol van kinderkamers

De kinderkamerstylist, een verzamel-plaats van toffe webshops


KvK-nummer: 72349093  |


|  BTW-nummer: NL001294502B31