Kinderkapstok

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Houten kapstok

Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit

De houten kapstok wordt met zorg gemaakt door de Baas. De kapstok frezen we uit berkenmultiplex, waarna we de kapstok handmatig stuk voor stuk bewerken, in elkaar zetten en zorgvuldig schuren en lakken. De houten kapstok krijgt hierdoor vloeiende rondingen, een mooie laklaag, en een typisch detail van linoleum.

FSC gekeurd hout

Onze houten kapstok, wordt net als al onze kindermeubels, gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum. Linoleum is een natuurlijk product wat bekend staat om haar natuurlijke grondstoffen en haar duurzaamheid. De houten kinderkapstok van Studio Baas heeft hierdoor een natuurlijke en minimalistische uitstraling. Kortom wanneer je kiest voor een kinderkapstok van Studio Baas, maak je een zo verantwoord mogelijke keuze.

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

Kinderkapstok

De nieuwste aanwinst van jouw kind, in de hal, of de kinderkamer. Handig om kleding aan op te hangen, of bijvoorbeeld de schooltas. Een stoere, tijdloze kinderkapstok voor jouw jonge eindBaas!

De kinderkapstok heeft een strak en minimalistisch uiterlijk en past hierdoor in velerlei kinderkamers.  De kapstok heeft 3 houten kapstokhaken, is gemaakt van hoogwaardig berkenmultiplex en gedeeltelijk bekleed met linoleum. Deze kinderkapstok van Studio Baas is eenvoudig te bevestigen. Schroef 2 schroeven in de muur en u kunt de kapstok, met behulp van de uitsparingen aan de achterzijde, ophangen.

De kapstok is 48 cm breed en is 5,5 cm hoog en verkrijgbaar in berkenhout met Linoleum in de kleuren poederroze of olijfgroen.

Vanaf  39,00

N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

Speelhoek

Heeft jouw kleine baas al een eigen speelhoekje waar hij/zij haar tas kan ophangen, de nieuwste broek of jurk kan showen aan de kapstok, of fijn kan spelen aan een kinderspeeltafel? Zo’n plekje waar jullie kind zittend aan zijn eigen tafel zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt, of zijn wilde plannen beraamd?

Bij Studio Baas helpen we je graag bij het creëren van een sfeervol en kindvriendelijk hoekje, waar jouw kleine baas veilig en verantwoord kan spelen.

''Een tijd geleden een mooie kapstok besteld voor ons dochtertje bij studio baas. Met zorg gemaakt (geen massa productie) en dat zie je terug. Voor mij was het aspect duurzaamheid ook belangrijk en ook daar is aan gedacht. Je betaalt misschien wat meer, maar dat is het absoluut waard. Ook handig bij de kapstok dat de haakjes ver genoeg van elkaar afstaan.''

H V B - Google review

''Het tafeltje en stoeltje zijn heel mooi afgewerkt en mooi van formaat. Onze kleinzoon kreeg het voor zijn verjaardag en was er superblij mee. Vlotte levering. Wij zijn heel tevreden.''

W. Wolferink - Google review

''De tafel en het stoeltje waren duidelijk een schot in de roos als cadeau voor de verjaardag van mijn 2-jarige kleindochter. Smaakvolle vormgeving zonder overbodige opsmuk en mooi, degelijk afgewerkt. Mijn kleindochter nestelde zich direct op de stoel met een doos kleurpotloden op het tafeltje. Zij was duidelijk in haar sas hiermee.''

J. Ubbels - Google review