Kindertafel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Houten kindertafel

Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit

De houten kindertafel wordt met zorg gemaakt door de Baas. De Baasis kindertafel laten we in serie frezen uit berkenmultiplex, waarna we de tafels handmatig stuk voor stuk bewerken, in elkaar zetten en zorgvuldig schuren en lakken. De houten kindertafels krijgen hierdoor vloeiende rondingen, een mooie laklaag, en een typisch detail van linoleum. Hierdoor kunnen de kleine bazen met een gerust hart met de kindertafel slepen, spelen en is het geen probleem als ze hem onderknoeien. De Baasis is kindvriendelijke en kan het aan!

FSC gekeurd hout

Onze houten kindertafel, wordt net als al onze kindermeubels, gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum. Linoleum is een natuurlijk product wat bekend staat om haar natuurlijke grondstoffen en haar duurzaamheid. De houten kindertafel van Studio Baas heeft hierdoor een natuurlijke en minimalistische uitstraling. Kortom wanneer je kiest voor een houten kleuterstoel van Studio Baas, maak je een zo verantwoord mogelijke keuze.

Ergonomisch comfort

De kindertafel van Studio Baas heeft een bladhoogte van 54cm, precies passend bij onze kleuterstoelen en is geschikt voor kinderen uit groep 1,2 en begin groep 3.

Kleuterstoel

Kindertafel | Baasis Roze of Groen

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze kindertafel voor jouw jonge eindBaas!

De kindertafel is stevig en solide en weegt een kleine 6kg. De kindertafel heeft een tafelblad van 60cm breed en 42cm diep en is 54,5cm hoog.

Daarmee is de kindertafel in maat afgestemd op onze kleuterstoel en bedoeld voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

 129,00

Wissen
N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

Kinderspeeltafel

Heeft jouw kleine baas al een eigen speelhoekje waar hij fijn kan spelen aan een kinderspeeltafel? Zo’n plekje waar jullie kind zittend aan zijn eigen tafel zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt, of zijn wilde plannen beraamd? De kinderspeeltafel van Studio Baas kan je helpen een sfeervol en kindvriendelijk hoekje te maken voor jouw kleine baas. Ook verkrijgbaar met een bijpassende kleuterstoel.

Kleuterstoel

''Onze zoon heeft een tafel en stoeltje van Studio Baas cadeau gekregen bij zijn geboorte. Naast het stoere en stijlvolle ontwerp vind ik de meubeltjes kwalitatief erg goed. Wij zijn er blij mee!''

J. Boonzaaijer

"De kindertafel met stoeltje vielen goed in de smaak. Mijn kleindochter werd twee jaar en zij installeerde zich direct met een doos met kleurkrijt op  het tafelblad. Tafel en stoel zijn mooi vorm gegeven, zonder onnodige opsmuk, degelijk en heel mooi afgewerkt. Het geheel straalt blijheid uit. Ook het persoonlijk contact met Bertine en Erik Baas over de levering, was prettig."

J. Ubbels

''Prachtige handgemaakte producten. Ik heb het stoeltje met olijfgroen en het staat prachtig op de kinderkamer. Snelle bezorging en in een mooie doos verpakt. Bedankt Studio Baas.''

L. van Driel