Kindertafel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Houten kindertafel

Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit

De houten kindertafel wordt met zorg gemaakt door de Baas. De Baasis kindertafel laten we in serie frezen uit berkenmultiplex, waarna we de tafels handmatig stuk voor stuk bewerken, in elkaar zetten en zorgvuldig schuren en lakken. De houten kindertafels krijgen hierdoor vloeiende rondingen, een mooie laklaag, en in de optie op een typisch detail van linoleum. Hierdoor kunnen de kleine bazen met een gerust hart met de kindertafel slepen, spelen en is het geen probleem als ze hem onderknoeien. De Baasis is kindvriendelijke en kan het aan!

FSC gekeurd hout

Onze houten kindertafel, wordt net als al onze kindermeubels, gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum. Linoleum is een natuurlijk product wat bekend staat om haar natuurlijke grondstoffen en haar duurzaamheid. De houten kindertafel van Studio Baas heeft hierdoor een natuurlijke en minimalistische uitstraling. Kortom wanneer je kiest voor een houten kindertafel van Studio Baas, maak je een zo verantwoord mogelijke keuze.

Ergonomisch comfort

De kindertafel van Studio Baas heeft een bladhoogte van 54cm, precies passend bij onze kleuterstoelen en is geschikt voor kinderen uit groep 1,2 en begin groep 3.

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

Kindertafel

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze kindertafel voor jouw jonge eindBaas!

De kindertafel is stevig en solide en weegt een kleine 6kg. De kindertafel is in drie varianten verkrijgbaar, met een geheel naturel houten blad, of een blad met een stuk groen of roze Linoleum ingelegd. De kindertafel heeft een tafelblad van 60cm breed en 42cm diep en is 54cm hoog.

Verkrijgbaar in de kleuren; Naturel, Burgundy én Olijfgroen

Daarmee is de kindertafel in maat afgestemd op onze kleuterstoel en bedoeld voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

Vanaf  149,00

N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

Kinderspeeltafel

Heeft jouw kleine baas al een eigen speelhoekje waar hij fijn kan spelen aan een kinderspeeltafel? Zo’n plekje waar jullie kind zittend aan zijn eigen tafel zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt, of zijn wilde plannen beraamd?

De kinderspeeltafel van Studio Baas kan je helpen een sfeervol en kindvriendelijk hoekje te maken voor jouw kleine baas. Ook verkrijgbaar met een bijpassende kleuterstoel.

''Een tijd geleden een mooie kapstok besteld voor ons dochtertje bij studio baas. Met zorg gemaakt (geen massa productie) en dat zie je terug. Voor mij was het aspect duurzaamheid ook belangrijk en ook daar is aan gedacht. Je betaalt misschien wat meer, maar dat is het absoluut waard. Ook handig bij de kapstok dat de haakjes ver genoeg van elkaar afstaan.''

H V B - Google review

''Het tafeltje en stoeltje zijn heel mooi afgewerkt en mooi van formaat. Onze kleinzoon kreeg het voor zijn verjaardag en was er superblij mee. Vlotte levering. Wij zijn heel tevreden.''

W. Wolferink - Google review

''De tafel en het stoeltje waren duidelijk een schot in de roos als cadeau voor de verjaardag van mijn 2-jarige kleindochter. Smaakvolle vormgeving zonder overbodige opsmuk en mooi, degelijk afgewerkt. Mijn kleindochter nestelde zich direct op de stoel met een doos kleurpotloden op het tafeltje. Zij was duidelijk in haar sas hiermee.''

J. Ubbels - Google review