Houten kindertafel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Tafel | Baasis Roze of Groen

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze speeltafel voor jullie jonge eindBaas!

Geschikt voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

De tafel is gemaakt van de beste kwaliteit Berkenmultiplex en het blad is ingelegd met Linoleum. Kan de door jou beoogde kleine baas al aan deze tafel zitten?

 129,00

Wissen
N
Beperkt leverbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

De kindertafel van Studio Baas heeft ze zelf ontworpen en gemaakt. De Baasis, -zoals wij onze meubelserie noemen- is voor ieder gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische kindermeubels die tegen een stootje kunnen.

 FSC hout

Onze houten kindertafel is gemaakt van FSC gekeurd hout uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum: een natuurlijk product wat bekend staat om haar duurzaamheid. Zo creëren we duurzame kindertafels met een natuurlijke uitstraling.

Voor groep 1, 2 en begin 3

De kindertafel van Studio Baas heeft een bladhoogte van 54cm, precies passend bij onze kleuterstoelen. Wanneer jouw kleine Baas een lengte heeft tot en met 140 cm heeft deze kindertafel de ideale hoogte. Deze kindertafel is geschikt voor kleuters uit groep 1, groep 2 en begin groep 3.

Kleuterstoel

Onze zoon heeft een tafel en stoeltje van Studio Baas cadeau gekregen bij zijn geboorte. Naast het stoere en stijlvolle ontwerp vind ik de meubeltjes kwalitatief erg goed. Wij zijn er blij mee!

Janneke Boonzaaijer

Prachtige handgemaakte producten. Ik heb het stoeltje met olijfgroen en het staat prachtig op de kinderkamer. Snelle bezorging en in een mooie doos verpakt. Bedankt @Studio Baas.

Laura van Driel