Houten kindertafel en stoel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Kindertafel met stoel | Baasis Groen of Roze | 15% Zomerkriebelkorting

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze meubelset voor jullie jonge eindBaas!

Geschikt voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

De tafel en stoel zijn gemaakt van de beste kwaliteit Berkenmultiplex en het blad is ingelegd met Linoleum. Kan de door jou beoogde kleine baas al aan deze tafel zitten?

 249,00  211,65

Wissen
N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

De Kindertafel met stoel zijn in maat op elkaar aangepast en daarom geschikt om als een set te gebruiken. De kindertafel met stoel worden beiden vervaardigd uit Berkenmultiplex en gedeeltelijk bekleed met Linoleum.

Natuurlijke uitstraling

De kindertafel met stoel van Studio Baas past vrijwel in elk huis en mengt zich met haar zachte tinten en natuurlijke uitstraling gemakkelijk in het interieur.

Eigen speelhoek

Met deze kindertafel en stoel kun je een eigen speelhoek voor jouw kleine baas creëren. Een plekje met zijn/haar eigen kindertafel en eigen kleuterstoel om lekker te kunnen spelen.

In groen en roze

De kindertafel en stoel zijn beide te verkrijgen in de kleur poederroze en olijfgroen. Mooi kleur bij kleur of net even wat anders door de kleuren te mixen. Creëer zo een combinatie van de kindertafel met stoel geheel naar eigen smaak.

Kleuterstoel

Onze zoon heeft een tafel en stoeltje van Studio Baas cadeau gekregen bij zijn geboorte. Naast het stoere en stijlvolle ontwerp vind ik de meubeltjes kwalitatief erg goed. Wij zijn er blij mee!

Janneke Boonzaaijer

Prachtige handgemaakte producten. Ik heb het stoeltje met olijfgroen en het staat prachtig op de kinderkamer. Snelle bezorging en in een mooie doos verpakt. Bedankt @Studio Baas.

Laura van Driel