Kindertafel en Stoel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Houten kindertafel en stoel


Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit

De houten kindertafel en stoel worden met zorg gemaakt door de Baas. Waar we de Baasis kindertafels en kleuterstoelen in serie laten frezen, worden de meubels handmatig stuk voor stuk bewerkt, in elkaar gezet en zorgvuldig geschuurd en gelakt. De houten kindertafel en stoel krijgt hierdoor vloeiende rondingen, een fijne laklaag en de typische details van linoleum. Hierdoor kunnen we de kleine bazen met een gerust hart de kindermeubels laten beetpakken, verslepen en onderknoeien. De Baasis houten kindertafel en stoel  is kindvriendelijke en kan het aan!

Ergonomisch comfort

De kleine bazen zijn zich er misschien nog niet zo van bewust, maar we willen wel dat ze goed én gezond zitten op de juiste kindermeubels, toch?! De zitting van de houten kleuterstoel loopt daarom licht naar beneden af én ook de rugleuning is in hoeken verdeeld. De bijpassende kindertafel heeft de juiste verhouding tot de kleuterstoel waardoor onze kindertafel en stoel ergonomisch comfort bieden aan de kleine bazen! Laat ze zitten als een Baas!

FSC gekeurd hout

Onze houten kindertafel met stoel wordt gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum. Linoleum is een natuurlijk product wat bekend staat om haar natuurlijke grondstoffen en haar duurzaamheid. De kindermeubels van Studio Baas hebben hierdoor een natuurlijke en minimalistische uitstraling.

Kortom wanneer je kiest voor de kindertafel met stoel van Studio Baas, maak je een zo verantwoord mogelijke keuze.

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

Kindertafel en stoel

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische meubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze meubelset voor jullie jonge eindBaas!

De kindertafel en kleuterstoel zijn stevig en solide, de tafel weegt een kleine 6 kg en de stoel weegt 4kg. De kindertafel heeft een tafelblad van 60cm breed en 42cm diep en is 54,5cm hoog. De kleuterstoel heeft een zithoogte van 32cm een zitdiepte van 32cm, is 34 breed en in totaal 56cm hoog en steekt daarbij net iets boven het tafelblad uit.

Kindertafel verkrijgbaar in de kleuren; Naturel, Burgundy én Olijfgroen
Kleuterstoel verkrijgbaar in de kleuren; Poederroze, Burgundy én Olijfgroen

De kindertafel en kleuterstoel zijn bedoeld voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

Vanaf  279,00

N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

Kindertafel en stoel aanbieding

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding? Wanneer je kiest voor een combinatie van de kindertafel met stoel ben je goedkoper uit dan dat je de meubels los koopt.  Kies daarom voor een kindertafel in combinatie met de stoel van Studio Baas en ontvang een mooie combinatiekorting!

''Een tijd geleden een mooie kapstok besteld voor ons dochtertje bij studio baas. Met zorg gemaakt (geen massa productie) en dat zie je terug. Voor mij was het aspect duurzaamheid ook belangrijk en ook daar is aan gedacht. Je betaalt misschien wat meer, maar dat is het absoluut waard. Ook handig bij de kapstok dat de haakjes ver genoeg van elkaar afstaan.''

H V B - Google review

''Het tafeltje en stoeltje zijn heel mooi afgewerkt en mooi van formaat. Onze kleinzoon kreeg het voor zijn verjaardag en was er superblij mee. Vlotte levering. Wij zijn heel tevreden.''

W. Wolferink - Google review

''De tafel en het stoeltje waren duidelijk een schot in de roos als cadeau voor de verjaardag van mijn 2-jarige kleindochter. Smaakvolle vormgeving zonder overbodige opsmuk en mooi, degelijk afgewerkt. Mijn kleindochter nestelde zich direct op de stoel met een doos kleurpotloden op het tafeltje. Zij was duidelijk in haar sas hiermee.''

J. Ubbels - Google review