Kindertafel en Stoel

Kindertafel en stoel

De kindertafel en stoel van Studio Baas is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische kindermeubels die tegen een stootje kunnen. Onze set met speeltafel en kleuterstoel van Studio Baas is geinspireerd op de aloude vintage schooltafel met de onverwoestbare vintage kleuterstoel die je misschien nog wel herinnert van je eigen kleuterschool tijd. De tijd waarin je bijna dagelijks je eigen kunstwerken mocht maken. Je kreeg een blauwe schoolschort voor en schilderen, plakken, tekenen en knutselen maar aan je speeltafel. Heerlijk toch? Zo kun je de kinderspeeltafel en stoel van Studio Baas mooi gebruiken voor in de speelhoek in de woonkamer of op de kinderslaapkamer. Creëer met deze set een toffe, creatieve speelhoek voor je kleine Baas. Een eigen plek waar de kleine Baas zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt, of zijn wilde plannen beraamd!.
Kies jij voor een hippe kindertafel en stoel in de kleur Burgundy of ga je voor een scandinavische neutrale look?  Combineer je een Burgundy speeltafel met een mooie poederroze kleuterstoel of kies jij voor een stoere olijgroene speeltafel met een naturel kinderstoeltje. Laat je creativiteit de vrije loop mix en match.

 

Productinformatie kindertafel en stoel

- FSC gekeurd berkenmultiplex
- Bekleed met Linoleum (100% natuurlijk)
- Handgemaakt mbv moderne technieken
- Kindertafel  60x42x56cm (lxbxh)
- Kleuterstoel 32x32x56 (lxbxh)
- Kindertafel verkrijgbaar in de kleuren; Naturel, Burgundy én Olijfgroen
- Kleuterstoel verkrijgbaar in de kleuren; Naturel, Burgundy, Olijfgroen én Poederroze

De kindertafel en kleuterstoel zijn bedoeld voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

Vanaf  279,00

N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending
vanaf €85,-

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Kindertafel en stoel aanbieding

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding? Wanneer je kiest voor een combinatie van de kindertafel met stoel ben je goedkoper uit dan dat je de meubels los koopt.  Kies daarom voor een kindertafel in combinatie met de stoel van Studio Baas en ontvang een mooie combinatiekorting!
Kies jij voor een hippe kindertafel en stoel in de kleur Burgundy of ga je voor een scandinavische neutrale look?  Combineer je een Burgundy speeltafel met een mooie poederroze kleuterstoel of kies jij voor een stoere olijgroene speeltafel met een naturel kinderstoeltje. Laat je creativiteit de vrije loop mix en match en maak gebruik van deze mooie combinatie aanbieding.

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

''Een tijd geleden een mooie kapstok besteld voor ons dochtertje bij studio baas. Met zorg gemaakt (geen massa productie) en dat zie je terug. Voor mij was het aspect duurzaamheid ook belangrijk en ook daar is aan gedacht. Je betaalt misschien wat meer, maar dat is het absoluut waard. Ook handig bij de kapstok dat de haakjes ver genoeg van elkaar afstaan.''

H V B - Google review

''Het tafeltje en stoeltje zijn heel mooi afgewerkt en mooi van formaat. Onze kleinzoon kreeg het voor zijn verjaardag en was er superblij mee. Vlotte levering. Wij zijn heel tevreden.''

W. Wolferink - Google review

''De tafel en het stoeltje waren duidelijk een schot in de roos als cadeau voor de verjaardag van mijn 2-jarige kleindochter. Smaakvolle vormgeving zonder overbodige opsmuk en mooi, degelijk afgewerkt. Mijn kleindochter nestelde zich direct op de stoel met een doos kleurpotloden op het tafeltje. Zij was duidelijk in haar sas hiermee.''

J. Ubbels - Google review