Kleuterstoel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Kleuterstoel hout

Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit

De Kleuterstoelen van hout worden met zorg gemaakt door de Baas. Waar we de Baasis kleuterstoel in serie laten frezen, worden de stoelen handmatig stuk voor stuk bewerkt, in elkaar gezet en zorgvuldig geschuurd en gelakt. De houten kleuterstoelen krijgen hierdoor vloeiende rondingen, een fijne laklaag en een mooie zitting van linoleum. Hierdoor kunnen we de kleine bazen met een gerust hart de stoeltjes laten beetpakken, verslepen en onderknoeien. De Baasis is kindvriendelijke en kan het aan!

Ergonomisch comfort

De kleine bazen zijn zich er misschien nog niet zo van bewust, maar we willen wel dat ze goed én gezond zitten op de juiste kleuterstoel, toch?! De zitting van de houten kinderstoel loopt daarom licht naar beneden af én ook de rugleuning is in hoeken verdeeld, waardoor onze kleuterstoelen ergonomisch comfort bieden aan de kleine bazen! Laat ze zitten als een Baas!

FSC gekeurd hout

Onze houten kindermeubels worden gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum: een natuurlijk product wat bekend staat om haar natuurlijke grondstoffen en haar duurzaamheid. De houten kleuterstoel van Studio Baas heeft hierdoor een natuurlijke en minimalistische uitstraling.

Kortom wanneer je kiest voor een houten kleuterstoel van Studio Baas, maak je een zo verantwoord mogelijke keuze.

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

Kleuterstoel

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische kindermeubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze troon voor jouw jonge eindBaas!

De kleuterstoel is stevig en solide, weegt 4kg maar ziet er luchtig uit! De kleuterstoel heeft een zithoogte van 32cm een zitdiepte van 32cm, is 34 breed en in totaal 56cm hoog.

Verkrijgbaar in de kleuren; Poederroze, Burgundy én Olijfgroen

Daarmee is deze kleuterstoel afgestemd op kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

Vanaf  149,00

N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

Vintage kleuterstoel

De kleuterstoel heeft Studio Baas ontworpen, geïnspireerd op de aloude onverwoestbare vintage kleuterstoelen. Je herinnert het misschien wel de houten schoolstoelen uit de tijd dat jij in de kleuterklas zat. Zo’n houten stoeltje, met op de rugleuning je naam geplakt zodat je precies wist wat jouw stoel was. Is dat niet vintage?

Deze nostalgie uit de inspireerde ons. We hebben een nieuwe kleuterstoel ontworpen alleen dan in een nieuw, strak en minimalistisch jasje.

''Een tijd geleden een mooie kapstok besteld voor ons dochtertje bij studio baas. Met zorg gemaakt (geen massa productie) en dat zie je terug. Voor mij was het aspect duurzaamheid ook belangrijk en ook daar is aan gedacht. Je betaalt misschien wat meer, maar dat is het absoluut waard. Ook handig bij de kapstok dat de haakjes ver genoeg van elkaar afstaan.''

H V B - Google review

''Het tafeltje en stoeltje zijn heel mooi afgewerkt en mooi van formaat. Onze kleinzoon kreeg het voor zijn verjaardag en was er superblij mee. Vlotte levering. Wij zijn heel tevreden.''

W. Wolferink - Google review

''De tafel en het stoeltje waren duidelijk een schot in de roos als cadeau voor de verjaardag van mijn 2-jarige kleindochter. Smaakvolle vormgeving zonder overbodige opsmuk en mooi, degelijk afgewerkt. Mijn kleindochter nestelde zich direct op de stoel met een doos kleurpotloden op het tafeltje. Zij was duidelijk in haar sas hiermee.''

J. Ubbels - Google review