Houten kleuterstoel

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Kleuterstoel | Baasis Groen of Roze

De Baasis is voor ieder jong gezin dat wil investeren in unieke, duurzame, minimalistische kindermeubels die tegen een stootje kunnen. Het nieuwe favoriete plekje van waaruit jullie kind zelf zijn/haar eerste ontwerpen aan ’t papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze troon voor jullie jonge eindBaas!

Geschikt voor kleuters tot een lengte van 140cm. Ofwel kleuters uit groep 1, 2 en begin groep 3.

De kleuterstoel is gemaakt van de beste kwaliteit Berkenmultiplex. Kan de door jou beoogde kleine baas al op deze kleuterstoel zitten?

 139,00

Wissen
N
Beschikbaar
1 - 3 dagen levertijd

Gratis verzending

De kleuterstoelen heeft Studio Baas ontworpen, geïnspireerd op de aloude onverwoestbare vintage schoolstoelen. Om de kleuterstoelen te vervaardigen, maken we voor de basis gebruik van moderne technieken. Vervolgens wordt elke kleuterstoel en elke kindertafel, één voor één handgemaakt en met zorg in elkaar gezet. .

FSC gekeurd hout

De houten kleuterstoelen zijn gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum: een natuurlijk product wat bekend staat om haar duurzaamheid.

Ergonomisch comfort

De kleine bazen zijn zich er misschien nog niet zo van bewust, maar we willen wel dat ze goed én gezond zitten op de juiste kleuterstoel, toch?! De zitting van de kinderstoel loopt daarom licht naar beneden af én ook de rugleuning is in hoeken verdeeld, waardoor onze kleuterstoelen ergonomisch comfort bieden!

Kleuterstoel

Onze zoon heeft een tafel en stoeltje van Studio Baas cadeau gekregen bij zijn geboorte. Naast het stoere en stijlvolle ontwerp vind ik de meubeltjes kwalitatief erg goed. Wij zijn er blij mee!

Janneke Boonzaaijer

Prachtige handgemaakte producten. Ik heb het stoeltje met olijfgroen en het staat prachtig op de kinderkamer. Snelle bezorging en in een mooie doos verpakt. Bedankt @Studio Baas.

Laura van Driel