Outlet

Outlet

Outlet

 

Studio Baas ontwerpt en maakt haar houten kindermeubels zelf en soms gaat dat nét even mis.  In de outlet staan meubels met bijvoorbeeld een klein krasje op het linoleum of een houtverbinding die minder strak is dan wij willen.

Weggooien is totaal overbodig en gaat tegen onze principes in. In deze outlet bieden we deze producten tegen een gereduceerd tarief  aan.

Deze producten zijn net zo goed en stevig als onze andere meubeltjes, maar zijn nét even iets minder puntgaaf.

Geniet van onze mooie meubels, voor nét wat minder geld.

 • Aanbieding!

  Kleuterstoel groen, lichte krasjes op linoleum

   139,00  99,00

  Koop nu

 • Aanbieding!

  Kleuterstoel groen, lichte krasjes op linoleum

   139,00  99,00

  Koop nu

''Onze zoon heeft een tafel en stoeltje van Studio Baas cadeau gekregen bij zijn geboorte. Naast het stoere en stijlvolle ontwerp vind ik de meubeltjes kwalitatief erg goed. Wij zijn er blij mee!''

J. Boonzaaijer

"De kindertafel met stoeltje vielen goed in de smaak. Mijn kleindochter werd twee jaar en zij installeerde zich direct met een doos met kleurkrijt op  het tafelblad. Tafel en stoel zijn mooi vorm gegeven, zonder onnodige opsmuk, degelijk en heel mooi afgewerkt. Het geheel straalt blijheid uit. Ook het persoonlijk contact met Bertine en Erik Baas over de levering, was prettig."

J. Ubbels

''Prachtige handgemaakte producten. Ik heb het stoeltje met olijfgroen en het staat prachtig op de kinderkamer. Snelle bezorging en in een mooie doos verpakt. Bedankt Studio Baas.''

L. van Driel