Schoolstoelen

Studio Baas ontwerpt en maakt haar schoolstoelen zelf. De inspiratie voor het ontwerp is gebaseerd op de succesvolle, onverwoestbare, aloude vintage schoolstoelen waar je vast zelf ook op gezeten hebt, maar nu in een nieuw, strak jasje.   

 

De kleine bazen zijn zich er misschien nog niet zo van bewust, maar we willen wel dat ze goed én gezond zitten, toch?! De zitting van de schoolstoel loopt daarom licht naar beneden af én ook de rugleuning staat onder een lichte hoek, waardoor de schoolstoel ergonomisch comfort biedt! 

 

Daarbij zijn de schoolstoelen bekleed met linoleum. Linoleum heeft een natuurlijke warme, matte uitstraling en heeft een specifieke beschermlaag die antistatisch is. Dit zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken op het oppervlak achterblijven en dat stof geen kans krijgt zich eraan te hechten. Studio Baas heeft het linoleum zelf getest met venijnige zwarte bessensap. We lieten dit enkele dagen intrekken, haalden er even een doekje over en er was niets meer te zien! Kortom de kleine bazen kunnen knoeien wat ze willen. Schoolmeubilair

Onze schoolstoelen zijn gemaakt voor de kleine bazen in de kleuterschool leeftijd en dus goed geschikt als schoolmeubilair. Het schoolmeubilair is handgemaakt waarbij we gebruik maken van moderne technieken. De grondstoffen voor de schoolstoelen zijn zorgvuldig gekozen en zijn, daar waar kan, zo verantwoord en duurzaam mogelijk. Ga voor meer informatie naar de pagina Kleuterstoelen, onder het kopje: 'Linoleum' vind je meer informatie over dit onderwerp.

 

De Baasis schoolstoel van Studio Baas heeft een stoelzittingshoogte van 32cm en is daardoor geschikt voor kinderen met een lengte tot en met 140 cm, ofwel de kleuterschool leeftijd.


Het meubilair is natuurlijk niet alleen toepasbaar in scholen maar ook in het kinderhoekje van je huisartsenpraktijk, restaurant, winkel of daar waar je een kindgerichte plek wilt creëren. De kleine bazen kunnen rustig spelen terwijl de ouders zich elders in uw praktijk of winkel kunnen oriënteren. 


Schoolstoelen kopen

Ben je geïnteresseerd in een kleuterklas vol schoolstoelen? Wil je graag een groter aantal schoolstoelen kopen voor bijvoorbeeld je school, BSO, wachtkamer, restaurant of winkel? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend contact op met Studio Baas.Mirjam Hart schreef een goed verhaal over, en fotografeerde onze kindermeubels

Ons kindermeubilair is ook te bekijken in de winkel van Saartje Prum - Vol van kinderkamers


De kinderkamerstylist, een verzamel-plaats van toffe webshopsKvK-nummer: 72349093 
|  BTW-nummer: NL001294502B31