Schoolmeubilair

Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking

Schoolmeubilair basisschool

De basis van onze meubels laten we in serie frezen waarna elk meubel met zorg wordt vervaardigd en afgewerkt. Zo is elk schoolmeubel voorzien van afgeronde hoeken wat zorgt voor veiligheid voor de kleuters. Daarbij zijn de meubels onderhoudsvriendelijk doordat het linoleum en het lakwerk gemakkelijk schoon te houden zijn.

Verantwoorde materialen

Het schoolmeubilair worden gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum. Linoleum is een natuurlijk product wat bekend staat om haar natuurlijke grondstoffen en haar duurzaamheid. De bovenlaag heeft een specifieke beschermlaag die antistatisch is.

Ergonomisch comfort

De zitting van de schoolstoel loopt licht naar beneden af én ook de rugleuning is in hoeken verdeeld, waardoor onze schoolstoelen ergonomisch comfort bieden. De schooltafel en schoolstoel van Studio Baas zijn, wat betreft de maatvoering, op elkaar afgestemd. Hierdoor ontstaat het ideale zit, speel en schrijfcomfort.

Kinderhoek van je bedrijfsruimte

Het meubilair is natuurlijk niet alleen toepasbaar in scholen maar ook in de kinderhoek van je huisartsenpraktijk, restaurant, winkel of daar waar je een kindgerichte plek wilt creëren. De kleine bazen kunnen rustig spelen terwijl de ouders zich elders in uw praktijk of winkel kunnen oriënteren.

Ben je geïnteresseerd in een kleuterklas vol schoolmeubilair? Wil je graag een groter aantal schoolstoelen en/of tafels kopen voor bijvoorbeeld je school, BSO, wachtkamer, restaurant of winkel? Neem gerust, geheel vrijblijvend contact op met Studio Baas.

Schoolstoelen
Schoolmeubilair kopen

Schoolstoel

Studio Baas ontwerpt en maakt haar schoolstoelen zelf. De inspiratie voor het ontwerp is gebaseerd op de succesvolle, onverwoestbare, aloude vintage schoolstoelen.

De zitting van de schoolstoel loopt licht naar beneden af én ook de rugleuning staat onder een lichte hoek, waardoor de schoolstoel ergonomisch comfort biedt!

Daarbij zijn de schoolstoelen bekleed met linoleum. Linoleum heeft een natuurlijke warme, matte uitstraling en heeft een specifieke beschermlaag die antistatisch is. Dit zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken op het oppervlak achterblijven en dat stof geen kans krijgt zich eraan te hechten. Studio Baas heeft het linoleum zelf getest met venijnige zwarte bessensap. Ook deze vlekken kregen geen kans zich aan het linoleum te hechten! Laat de kleuters zitten als een baas!

 De schoolstoel van Studio Baas heeft een stoelzittingshoogte van 32cm en is geschikt voor groep 1 en 2 van de basisschool.

Schooltafel

De schooltafel en schoolstoel van Studio Baas zijn, wat betreft de maatvoering, op elkaar afgestemd. Hierdoor ontstaat het ideale zit, speel en schrijfcomfort.

Het kenmerkende aan onze schooltafels is dat het tafelblad gedeeltelijk is bekleed met linoleum. Een natuurlijk product met een matte uitstraling in de kleuren olijfgroen of poederroze. Schuif meerdere tafels tegen elkaar aan of geef iedere kleuter zijn eigen werplek.

Schoolmeubilair