Houten kindermeubels

Kindertafel

Unieke, duurzame en minimalistische kindermeubels

Kleutersets

Een combinatie van een kleuterstoel en kindertafel

Kleuterstoel

Geïnspireerd op de aloude onverwoestbare vintage schoolstoelen

Kleuterstoel

De kleuterstoel van Studio Baas is ontworpen en geïnspireerd op de aloude vintage schoolstoelen alleen in een nieuw strak jasje. Elke stoel wordt zorgvuldig en met de hand gemaakt met het oog op veiligheid, gemak en comfort voor jou en je kleine baas. Zo worden de hoeken afgerond, alles goed in de lak gezet en krijgt elk meubel een mooi detail van linoleum. Hierdoor heeft de kleuterstoel geen scherpe randen en kan hij tegen een knoeipartij.

De kleine bazen zijn zich er misschien nog niet zo van bewust, maar we willen ook dat ze goed én gezond zitten toch?! De zitting van de houten kleuterstoel loopt daarom licht naar beneden af én ook de rugleuning is in hoeken verdeeld, waardoor onze kleuterstoelen ergonomisch comfort bieden aan de kleine bazen uit groep 1,2 en begin groep 3!

Laat ze zitten als een Baas!

Kleuterstoel
Kindertafel met stoel

Kindertafel

De kindertafel van Studio Baas is passend gemaakt bij onze kleuterstoel. Hierdoor krijgt je kleine baas het ideale zit en schrijfcomfort.

Ook de kindertafel is met zorg in elkaar gezet voor jouw kleine baas. Zo zitten er geen scherpe randen meer aan de tafel, heeft de tafel een uniek detail van linoleum en kun je de tafel na een knoeibeurt gemakkelijk afnemen. Je kunt je kleine baas daarom met een gerust hart laten spelen, knoeien en slepen met de kindertafel.

De tafel is geschikt voor kinderen uit groep 1,2 en begin groep 3.

Kindertafel en stoel

De kindertafel en stoel van Studio Baas zijn op elkaar afgestemd voor het juiste zit, schrijf en speelplezier. Deze set is ideaal voor het eigen plekje van jouw kleine baas.  Creëer een leuke speelhoek op de kinderkamer of juist een mooie eigen plek in de woonkamer met een tafel en één of twee kleuterstoelen. Maak met behulp van de kindertafel en stoel het favoriete plekje van waaruit jullie kind zijn/haar eerste ontwerpen aan het papier toevertrouwt, al lezend nieuwe werelden ontdekt of al klimmend een sprong in het diepe waagt. Een stoere, tijdloze speelplek voor jullie jonge eindBaas!

De kindertafels en kleuterstoelen van Studio Baas zijn zo gemaakt dat je ze met een gerust hart kunt laten spelen en kliederen. Geschikt voor kinderen uit groep 1,2 en begin groep 3.

Kleutersets
Uniek ontwerp met natuurlijke uitstraling
Handgemaakt en afgewerkt voor maximale kwaliteit
Speciaal en ergonomisch ontworpen voor kinderen
Oog voor de natuur: duurzame materialen en verpakking
Kindertafel met stoel

Handgemaakte kindermeubels

 

De meubels van Studio Baas zijn stuk voor stuk handgemaakte kindermeubels. Elk kindermeubel wordt met zorg ontworpen, getest en gemaakt door de Baas. Waar we de Baasis onderdelen in serie laten frezen, worden de meubels handmatig stuk voor stuk bewerkt, in elkaar gezet en zorgvuldig geschuurd en gelakt. De kindermeubels krijgen hierdoor vloeiende rondingen, een fijne laklaag en een mooi detail van linoleum. Hierdoor kunnen we de kleine bazen met een gerust hart de stoelen en tafels laten beetpakken, verslepen en onderknoeien.

De Baasis is kindvriendelijke en kan het aan!

Linoleum

Al onze kindermeubels krijgen een uniek detail doordat we elk meubel gedeeltelijk bekleden met linoleum. Linoleum is een natuurlijk materiaal wat bekend staat om haar duurzaamheid. Het is gemaakt uit natuurlijke hernieuwbare grondstoffen als lijnolie, kurkmeel, houtmeel, hars en andere ecologisch verantwoorde pigmenten, op een laag van jute. Linoleum is dan ook biologisch afbreekbaar en dus een verantwoorde keuze!

Studio Baas probeert waar mogelijk rekening te houden met de natuur, gewoon omdat ze daarvan houdt.

Daarbij heeft linoleum een natuurlijke warme, matte uitstraling en heeft een speciale beschermlaag die antistatisch is. Dit zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken op het oppervlak achterblijven en dat stof geen kans krijgt zich eraan te hechten.  Studio Baas heeft het linoleum zelfs getest met venijnige zwarte bessensap. We lieten  dit enkele dagen intrekken, haalden er even een doekje over en er was niets meer te zien! Kortom: de kleine bazen kunnen knoeien wat ze willen!

Roze kinderstoeltjes
Kinderstoeltjes
Studiobaas meubels

Berkenmultiplex

Bij Studio Baas houden we van de natuur en proberen daarom zo bewust mogelijk onze keuzes te maken als het gaat om de grondstoffen voor onze meubels. Zo worden onze kindermeubels gemaakt van FSC gekeurd berkenmultiplex uit verantwoorde bosbouw in combinatie met linoleum.

Berkenhout is een lichte houtsoort met een mooie tekening. De natuurlijke materialen van berkenmultiplex in combinatie met linoleum zorgt dat de kindermeubels van Studio Baas een natuurlijke, Scandinavische en minimalistische uitstraling hebben.

''Onze zoon heeft een tafel en stoeltje van Studio Baas cadeau gekregen bij zijn geboorte. Naast het stoere en stijlvolle ontwerp vind ik de meubeltjes kwalitatief erg goed. Wij zijn er blij mee!''

J. Boonzaaijer

"De kindertafel met stoeltje vielen goed in de smaak. Mijn kleindochter werd twee jaar en zij installeerde zich direct met een doos met kleurkrijt op  het tafelblad. Tafel en stoel zijn mooi vorm gegeven, zonder onnodige opsmuk, degelijk en heel mooi afgewerkt. Het geheel straalt blijheid uit. Ook het persoonlijk contact met Bertine en Erik Baas over de levering, was prettig."

J. Ubbels

''Prachtige handgemaakte producten. Ik heb het stoeltje met olijfgroen en het staat prachtig op de kinderkamer. Snelle bezorging en in een mooie doos verpakt. Bedankt Studio Baas.''

L. van Driel

Kindermeubels kopen

Wil jij graag minimalistische, kindvriendelijke, maar tegelijkertijd ook verantwoorde kindermeubels kopen? Dan ben je bij Studio Baas op het juiste adres.

De kindermeubels zijn kindvriendelijk aangezien vlekken makkelijk te verwijderen zijn en de hoeken mooi afgerond zodat je kleine baas zich geen pijn kan doen aan scherpe randen.

De kindermeubels zijn verantwoord aangezien we zoveel mogelijk bewuste keuze maken voor gekeurd hout en een natuurlijk materiaal als linoleum gebruiken.

Maak bewust een verantwoorde keuze door de kindermeubels van Studio Baas te kopen!

Kleutersets