Over de baas

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

Over de Baas

Ofwel Bertine Baas, aangenaam! Ik ben 33 jaar, meubelmaker, wonend in Nijkerk en getrouwd met een echte Baas, vandaar mijn naam.

In mijn vrije tijd ben ik ook vooral bezig met creëren: van tuinieren, tekenen, zagen, bakken tot kleding maken. Verder geniet ik van een stevige tocht door de natuur om te eindigen in een knusse boshut met een goede Cappucino.

Via een webshop verkocht ik een tijd lang vintage, tweedehands schoolstoeltjes. Ik ben gestart met het ontwerpen van een nieuwe kleuterstoel om een continue aanbod te kunnen creëren. De inspiratie voor het ontwerp is gebaseerd op de succesvolle, onverwoestbare, aloude vintage schoolstoelen waar je vast zelf ook op gezeten hebt, maar nu in een nieuw, strak jasje. Wanneer je eenmaal begint met ontwerpen breid het assortiment zich steeds meer uit. Zo ontstonden er steeds meer houten kindermeubels in soorten en kleuren. Het resultaat vind je in de shop van studio Baas.

Officieel ben ik het gezicht van studio Baas, maar achter de schermen heb ik fijne hulp van mijn technisch tekenende man.

Foto van de baas van Studio Baas