Over de baas

Jaar meubelmaker

Meubels gemaakt

Houtverbindingen

Tevreden klanten

Over de Baas

Over de baas ofwel Bertine Baas, aangenaam! Ik ben 34 jaar, meubelmaker, wonend in het midden van het land en getrouwd met een echte Baas, vandaar mijn naam.
Via een webshop verkocht ik een tijd lang vintage, tweedehands schoolstoeltjes. Ik ben gestart met het ontwerpen van een nieuwe kleuterstoel om een continue aanbod te kunnen creëren. De inspiratie voor het ontwerp is gebaseerd op de succesvolle, onverwoestbare, aloude vintage schoolstoelen waar je vast zelf ook op gezeten hebt, maar nu in een nieuw, strak jasje. Wanneer je eenmaal begint met ontwerpen breid het assortiment zich vanzelf uit. De kleuterstoel was ons allereerste product. Er volgden steeds meer houten kindermeubels en interieuraccessoires in soorten en kleuren. De liefde voor hout, ambacht en natuurlijke materialen is mijn inspiratiebron. Steeds zijn we weer op zoek naar kwalitatieve meubels die functioneel zijn, tegen een stootje kunnen, maar ook een fijne uitstraling hebben. Het resultaat vind je in de shop van studio Baas.
Officieel ben ik het gezicht van studio Baas, maar achter de schermen heb ik fijne hulp van mijn technisch tekenende man.

Foto van de baas van Studio Baas